четверг, 7 июля 2022 г.

Korg Pa5X 76

 

Korg Pa5X 76 – професійна аранжувальна станція

Korg, слідом за випуском Pa5X 61, доповнює серію робочих станцій Pa5X, моделлю Pa5X 76, яка має ту саму начинку і відрізняється лише кількістю клавіш.

Синтезатор має 76-клавішну напівзважену клавіатуру з післядотиком, 16 педів, більше 600 заводських стилів з можливістю редагування, 500 наборів клавішних і більше 2200 вбудованих звуків. Заявлено, що користувачам доступні семпли з таких інструментів як Nautilus, SV2 та Kronos. На додаток, пропонується більше ніж 130 ударних наборів, включаючи набори Ambient і Round Robin. Пристрій також має в своєму розпорядженні 160-голосну поліфонію, розширену генерацію звуку Enhanced Definition Synthesis, багаторежимні фільтри і еквалайзер для кожної доріжки, що, в свою чергу, має наступні вбудовані ефекти: Delay, Reverb, AutoPitch, Harmonizer, Doubler, Filter, Filter, компанії Waves.

Детальний анонс про серію Korg Pa5X:
https://house-music-kiev.blogspot.com/2022/06/korg-pa5x.html

Крім цього, інструмент поставляється в алюмінієвому корпусі з дерев'яними бічними панелями та надає 8-дюймовий сенсорний екран. У пристрої, крім можливості запускати дві різні композиції та плавно переходити між ними, передбачена вбудована пам'ять до 4 ГБ для семплювання та слот під USB-накопичувач для її розширення (можна завантажувати та зберігати наступні формати: KORG, WAV та AIFF). Комутаційні можливості представляють собою: комбінований мікрофонний XLR/TRS вхід, гітарний TRS вхід, роз'єм для навушників, лінійний парний TRS L-R вхід, один вхід стерео, чотири окремих TRS виходу, парний TRS L-R вихід, три роз'єми для педалей, роз'єми MIDI THRU IN/OUT, три USB порти для підключення зовнішніх носіїв та роз'єм HDMI для відео.


Читайте також:

Синтезатор Yamaha PSR-E473 - огляд

Огляд Yamaha PSR-EW425 – 76-ти клавішний синтезатор

Комментариев нет:

Отправить комментарий