среда, 10 августа 2022 г.

Kali Audio LP-6 2nd Wave Black - студійний монітор

Kali Audio LP-6 2nd Wave Black - студійний монітор

Kali Audio представила друге покоління своїх найбільш продаваних студійних моніторів серії LP. Модельний ряд складається з LP-6: 6,5-дюймового 2-смугового монітора, доступного як в чорному, так і білому кольорі, і LP-8, 8-дюймового 2-смугового монітора.

З моменту запуску в 2018 році монітори LP-6 і LP-8 стали одними з найбільш продаваних моніторів у світі. Користувачі високо оцінили їх точну частотну характеристику, низький рівень спотворень, відмінну картину та зручність використання.

Нові версії моніторів серії LP замінюють оригінальні версії в лінійці Kali та використовують технологічну платформу 2nd Wave для суттєвого покращення продуктивності. До них відносяться власний шум на 12 дБ нижче, вихідний сигнал на 3 дБ вище завдяки складнішому обмежувачу, надійніший DSP для більш гладкої високочастотної характеристики, легші перетворювачі та покращені процеси виготовлення для більшої довговічності.


Нейт Бегліос, директор з маркетингу Kali, каже: «З цим анонсом всі студійні монітори Kali тепер є частиною нашої другої хвилі, чим ми дуже пишаємося. Ми врахували найважливіші відгуки, які ми отримали про наші продукти з моменту заснування компанії. При цьому наші студійні монітори більше не є «новинками у світі», це серйозні монітори, гідні професійного розгляду будь-якої цінової категорії».

Kali Audio LP-6 2nd Wave Black та Kali Audio LP-6 2nd Wave White одержують потужність 80 Вт, причому як 1-дюймовий твітер, так і 6,5-дюймовий низькочастотний динамік отримують власний підсилювач потужністю 40 Вт. Kali Audio LP-8 2nd Wave отримує потужність 100 Вт, використовуючи той же 40-ватний підсилювач і 1-дюймовий твітер, що і LP-6, і 8-дюймовий низькочастотний динамік, що живиться від 60-ватного підсилювача. Налаштування граничного еквалайзера доступні на задній панелі динаміка разом із коротким довідковим посібником, надрукованим безпосередньо на динаміці. Новим для версії 2nd Wave є граничний еквалайзер для використання динаміків на столах із підставками для моніторів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий