четверг, 21 июля 2022 г.

Neumann NDH 30 - студійні навушники

Neumann NDH 30 - студійні навушники

Neumann NDH 30 – друга модель навушників німецького виробника. Анонсована модель NDH 30 є відкритою моделлю еталонного класу, призначену для редагування, мікшування та мастерингу в студії та в умовах з низьким рівнем шуму. Виробник робить ставку на зручність носіння та лінійне відтворення звуку, «схоже на ідеально відкалібровану акустичну систему Neumann».

NDH 30 - це повнорозмірна модель, розроблена з метою зробити еталонний звук студійного монітора Neumann доступним через навушники. NDH 30 також призначений для перевірки сумісності навушників та створення бінауральних міксів для віртуальної реальності, ігор та інших середовищ. Лінійне відтворення звуку та реалістична стереопанорама – обіцянки, які NDH 30, швидше за все, виконає. Більш поетично Нойманн говорить про «надзвичайно швидку перехідну характеристику, сухі баси, незабарвлені середні частоти і прозорі високі частоти».

Крім якості звуку, навушники мають складну конструкцію із сталі та алюмінію з динамічними 38-мм перетворювачами, що працюють як акустичні диполі. Такий підхід вважається оптимальним для передбачуваного використання моделі та звукових характеристик. Частотно-селективні поглиначі усувають надмірне виділення високих частот, що є типовою проблемою мікшування в навушниках. NDH 30 також поставляється з внутрішньо збалансованим кабелем з тканинним покриттям, адаптером 6,3 мм та сумкою для перенесення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий