пятница, 15 июля 2022 г.

Семпли вінтажних драм-машин та MIDI-патерни для SampleTank 4

 

Beat Machines від IK Multimedia – це велика колекція циклічних семплів, ретельно зібраних зі 100 аналогових драм-машин та ритм-модулів, а також понад 300 MIDI-патернів. Програмне забезпечення SampleTank 4.

Захоплюючи найвідоміші звуки з колекції старовинних інструментів, таких як ранні машини Ace Tone та культові пристрої TR-808 та 909, а також різні сучасні драм-машини та синтезатори, IK Multimedia кажуть, що колекція сповнена нескінченного натхнення. , що охоплює жанри від свінгу 60-х до хіп-хопу 80-х, хауса 90-х та інших. Всі пристрої були записані за допомогою циклічних семплів, щоб краще передати відчуття оригіналу, та був використаний алгоритм DRIFT SampleTank, що допомагає додати додатковий рух до семплів для максимальної анімації.

Плагін семплеру IK Multimedia SampleTank 4
IK Multimedia SampleTank 4 GUIOВключено більше 200 пресетів наборів, які були зіставлені зі стандартом зіставлення ударних General MIDI, що дозволяє миттєво додавати їх у будь-який сеанс DAW. Це зіставлення також сумісне з іншими ударними наборами, доступними для SampleTank 4, що дозволяє користувачам змішувати і поєднувати компоненти набору або навіть накладати цілі набори. На додаток до основних наборів також включені сотні одиночних пресетів. Це дозволяє користувачам використовувати Multi Mode SampleTank 4 для створення комплектів користувача, використовуючи до 16 елементів з різних пристроїв.

Multi Mode також надає кожному елементу комплекту свою власну секцію ефектів з п'ятьма слотами, де кожен елемент може оброблятись індивідуально перед використанням посилань і повернень для реверберації або компресії шини. Зрештою, на майстер-шину можна застосувати ще п'ять світових ефектів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий