четверг, 30 июня 2022 г.

Korg Pa5X


Новий аранжувальник зазнав повної переробки: більше потужності, менше суєти, педи, гітарні входи та практично необмежене сховище.

Я знаю, що, як ентузіасти синтезаторів, ми схильні дивитися зверхньо на клавішні аранжувальники, ніби вони мало що можуть запропонувати нашим музичним зусиллям. Але це означає, що ми не беремо до уваги виняткову міць і потенціал цих надзвичайно універсальних і захоплюючих робочих станцій з клавіатурою. Ви ніколи не загубитеся в пошуках ідей, тому що ви можете повернутися до більш ніж 600 стилів можливостей, набираючи понад 2200 тонів. Звуки взяті з усіх інших машин Korg, включаючи Kronos, Nautilus та SV2. У Pa5X є все, що вам потрібно, щоб відкрити музику, яку ви хочете створювати, і стати музикантом, яким ви хочете бути. Є навіть видання Musikant, які локалізують контент для різних територій, так що справа не тільки в західних стилях чи англійському маркуванні. Це екосистема клавіатури преміум-класу. Синтезатор має 160-голосну поліфонію, розширену генерацію звуку Enhanced Definition Synthesis, багаторежимні фільтри та еквалайзер на кожній доріжці. Кожен трек має вбудовані ефекти з величезної бібліотеки, а також майстер-ефекти від Waves | Пакет MaxxAudio®. Поряд з тембрами ви отримуєте 130 ударних наборів з місцем для зберігання до 384. Матриця перкусійних педів дає вам більш тонкий спосіб запуску ваших наборів. Є 8-дюймовий сенсорний екран для відображення всієї необхідної інформації та система з колірним кодуванням, яка виділяє функції, на яких вам потрібно зосередитися. І ви можете повністю змікшувати все своє аранжування та завершити свій мікс за допомогою цих плагінів Waves.

Для семплювання є 8 ГБ для хвиль та звукових шрифтів, а також слот для карти SD для безперервного розширення. Тепер поруч із мікрофонним входом є окремий гітарний вхід. І, звичайно ж, Pa5X оснащений симуляцією підсилювача та динаміка, а також місцем для 4 педалей ефектів. Ви також отримуєте приємні ефекти вокалу та гармонізації.

Деякі варіанти стилю та акомпанементу просто приголомшливі. Він має подвійний двигун пісень, так що ви можете запускати дві різні речі і плавно переходити між ними. Це поширюється на подвійний MP3-плеєр та рекордер, секвенсор акордів та музичний автомат із піснями.

Pa5X — масивна машина, яка може бути повноцінним аранжувальником та музичною робочою станцією для MIDI, семплювання та аудіозапису. Якість збірки та інтерфейс користувача чудові і відображені в ціні. Є 61-, 76- та 88-клавішні версії з молоточковою клавіатурою, які можна знайти на більшій моделі.


Читайте також:

Синтезатор Yamaha PSR-E473 - огляд

Огляд Yamaha PSR-EW425 – 76-ти клавішний синтезатор

Комментариев нет:

Отправить комментарий