пятница, 15 июля 2022 г.

Синтезатори Novation Bass Station та V-Station стали безкоштовними


Компанія перевела розробки у статус «Legacy» та виклала їх у вільний доступ.

Novation виклала у вільний доступ віртуальні синтезатори Bass Station та V-Station. Плагіни переведені у статус «Legacy» та будуть розповсюджуватись безкоштовно.

Плагіни Novation Bass Station та Novation V-Station вперше надійшли у продаж у 2002 році. Інструменти емулювали два апаратні синтезатори компанії, випущені в 1990-2000-х роках.

B-Station повторює роботу монофонічного басового синтезатора Novation Bass Station 1993 року. Як і реальний інструмент, віртуальний синтезатор пропонує два цифрові осцилятори та секцію аналогових фільтрів. Поряд із власною колекцією патчів, у постачання плагіна включені пресети оригінального синтезатора.

V-Station емулює роботу синтезатора Novation K-Station, випущеного 2002 року. Восьмиголосний поліфонічний інструмент оснащується трьома осциляторами, можливістю роботи в таблично-хвильовому режимі. Синтезатор також пропонує арпеджіатор, секцію ефектів, а також підсистему патчів та пресетів. Остання включає 200 передустановок від K-Station і 200 вільних слотів для патчів.

Novation зазначає, що плагіни переведені в статус "Legacy" і зняті з підтримки як комерційні продукти. Синтезатори не отримуватимуть оновлень та покращень у майбутньому, проте будуть доступні безкоштовно протягом необмеженого часу.

Novation Bass Station та Novation V-Station поширюються у форматах VST та AU. Інструменти сумісні з операційними системами Windows XP та старші, macOS 10.7 та новіші. Незважаючи на те, що плагіни сумісні з усіма сучасними DAW та операційними системами, у майбутньому синтезатори можуть перестати працювати через несумісність із змінами у програмах.

Отримати більше подробиць про синтезаторів та завантажити інструменти можна на офіційному сайті Novation.


Комментариев нет:

Отправить комментарий