суббота, 16 июля 2022 г.

Синтезатор Yamaha PSR-E473 - огляд

 

Синтезатор Yamaha PSR-E473 - ідеальний вибір для людини, яка тільки починає свій шлях у грі на фортепіано і хоче створювати власну музику. Це більш ніж компактний синтезатор, оскільки PSR-E473 є привабливою, захоплюючою, високотехнологічною музичною робочою станцією.

Увімкнувши синтезатор, Ви можете просто грати на ньому як на звичайному фортепіано. Ви просто вмикаєте живлення, і звук за замовчуванням - насичений фортепіанний семпл високої чіткості. Самі клавіші чутливі до натискання, а це означає, що при легкому натисканні звук буде тихіше, а при сильнішому звук стає гучнішим.

Синтезатор Yamaha PSR-E473 дозволяє вам набагато глибше поринути у процес створення музики, ніж просто грати на фортепіано. Ви можете вибрати автоматичну фонову музику, в якій використовується штучний інтелект. Він стежить за тим, що ви граєте на клавішах. Це дуже розумна технологія, яку Yamaha створювала протягом багатьох років, і вона дійсно дозволяє вам відчути, що ви граєте разом із музичним гуртом.

У розділі стилів супроводу представлено величезну різноманітність музичних жанрів. Рок, поп, латиноамериканська музика, танцювальна музика, кантрі, R&B та багато іншого з безліччю варіацій у кожному жанрі. Всього на вибір пропонується 290 стилів автоакомпанементу, яких достатньо, щоб задовольнити усі музичні уподобання.

Сучасні технології, включені в синтезатор Yamaha PSR-E473, справді вражають, і якщо ви творча людина, ви можете з радістю поринути у процес створення музики. У вас є можливість записувати кілька шарів у вбудованій студії звукозапису, ви можете семплювати зовнішні звуки і зациклювати їх під час виступу, і у вас є дуже корисні «ручки управління в реальному часі», які дозволяють налаштовувати еквалайзер, звукові ефекти. та різні інші параметри під час ваших виступів.

Після того, як ви створили свій музичний шедевр, завантажити його на комп'ютер для публікації в Інтернеті дуже просто. Для цього синтезатор має всі стандартні роз'єми і порти, необхідні для простоти, USB для хоста і роз'єм для стандартного USB-накопичувача.

Гра на Yamaha PSR-E473 у навушниках — відмінний спосіб почути якість вбудованих звуків, але 6-ватні динаміки також заслуговують на увагу, оскільки вони дають дивовижну потужність для такої легкої конструкції. Компактні колонки Hi-spec - це область, в якій Yamaha дійсно досягла успіху, будучи також лауреатами нагород за своє професійне обладнання Hi-Fi, і ця технологія була використана в лінійці портативних клавішних.

Синтезатор Yamaha PSR-E473 постачається в комплекті з адаптером живлення, пюпітром та посібником користувача в коробці, а для збільшення гучності при грі на великих та багатолюдних майданчиках можна підключити акустичну систему. При вазі всього 7 кг інструмент дуже легкий і зручний для перенесення, навіть якщо він не знаходиться в чохлі або кейсі. Для вокалістів є вхід для підключення мікрофона і навіть вокальні ефекти професійної якості, тому ви дійсно зможете додати унікальності своїм виступам.

Загалом Yamaha PSR-E473 вміщує величезну кількість корисних функцій у компактний корпус і здатний реалізувати потреби практично будь-якого музичного смаку. Це особливо корисно для тих, хто любить творчо мікшувати, налаштовувати та записувати інструменти та звуки, а потім ділитися ними в Інтернеті. Це синтезатор оснащений та підтримує сучасні технології.

Читайте також:

Огляд Yamaha PSR-EW425 – 76-ти клавішний синтезатор

Комментариев нет:

Отправить комментарий