суббота, 16 июля 2022 г.

Yamaha PSR E473 - синтезатор з 61 чутливою до швидкості натискання клавішею

Синтезатор Yamaha PSR E473 з 61 чутливою до швидкості натискання клавішею надає всі необхідні інструменти для створення музики, що професійно звучить. Новачок ви або професіонал, виступаєте або записуєтеся - ця модель забезпечить вас чудовою клавіатурою, захоплюючими звуками та ефектами, а також дуже корисним функціоналом!

Насолоджуйтесь 820 реалістичними звуками інструментів та змінюйте їх на свій смак за допомогою двох окремих каналів ефектів.

Оновлена ​​панель керування забезпечує інтуїтивно зрозумілий доступ до всіх можливостей клавіатури, тому ви зможете творити без будь-яких перешкод.

290 автоматичних стилів акомпанементу, від року, танців до джазу – дозволить створити повноцінний оркестр, використовуючи лише цю клавіатуру. Барабанні патерни, басові партії та акорди – все це інтуїтивно підлаштовується під вашу ліву руку. Ви навіть можете додати вокал, підключивши мікрофон до клавіатури! Співайте разом зі своєю грою та використовуйте вокальні ефекти студійної якості.

PSR E-473 може функціонувати як MIDI-клавіатура. Ви можете підключити її до комп'ютера та використовувати для керування вашою улюбленою DAW або будь-яким іншим музичним програмним забезпеченням. Також синтезатор оснащений окремими лівим та правим аудіовиходами, що дозволяє легко підключати його до аудіосистем різних концертних залів.


Читайте також:

Синтезатор Yamaha PSR-E473 - огляд

Огляд Yamaha PSR-EW425 – 76-ти клавішний синтезатор

Комментариев нет:

Отправить комментарий