вторник, 28 июня 2022 г.

Akai MPC KEY 61

Akai MPC KEY 61

Akai Professional анонсує цифровий синтезатор MPC KEY 61. Новинка поєднує в собі широкий набір інструментів, що підключаються, 128-доріжковий MIDI-секвенсор, вбудований Wi-Fi/Bluetooth і напівзважену 61-клавішну клавіатуру з динамічною чутливістю і післядотиком.

В основі Akai MPC KEY 61 лежать 25 унікальних інструментів, що підключаються, які пропонують сучасні текстури звукового дизайну і тембри для всіх жанрів музики. Ось деякі з них: Fabric XL (має динамічні синтезаторні двигуни та семпльовані акустичні інструменти), OPx4 (FM-синтезатор з 4 операторами), Stage Piano (колекція, що включає рояль Steinway і піаніно Bechstein), Session Strings (ретельно продумана група оркестрів) ) та інші.

Крім іншого, інструмент оснащується 4 ГБ ОЗУ, чотириядерним процесором (комп'ютер не потрібно), 16 чутливими до натискання барабанними педами RGB з післядотиком, що призначається контролером Touch Strip, високоякісними мікрофонними передсилювачами, АЦ. Крім цього є 7” кольоровий дисплей з підтримкою кількох жестів, вбудовані ефекти преміум-класу від відзначеної нагородами технології AIR Music Tech і можливість управління всіма параметрами ефектів за допомогою чотирьох ручок Q-LINK, що обертаються на 360 градусів, також придатних для написання автоматизації.

Комутаційні можливості являють собою роз'єм USB-B для підключення до комп'ютера, два порти USB-A (для підключення зовнішніх контролерів, пристроїв зберігання, синтезаторів з USB-MIDI, MIDI-інтерфейсу та звукового USB інтерфейсу відповідного класу), порт Ethernet, роз'єми MIDI In/Out/Thru, вісім роз'ємів CV/Gate, чотири TRS виходи, вихід під навушники, два комбіновані входи XLR/TRS з індивідуальними регуляторами і три роз'єми для підключення педалі сустейну, експресії та ножного перемикача.

Комментариев нет:

Отправить комментарий