четверг, 29 сентября 2022 г.

Семпл-пед Roland SPD-SX PRO

Семпл-пед Roland SPD-SX PRO

Roland представила новий семпл-пед SPD-SX PRO. За словами компанії, пристрій пропонує «набір професійних можливостей для найпростіших виступів». Семпл-пед Roland SPD-SX PRO запропонує «набір професійних можливостей для найпростіших виступів». Оновлений пед отримав покращений дисплей, збільшений обсяг пам'яті та значну колекцію семплів.

Виробник зазначає, що SPD-SX PRO не варто сприймати як переосмислення семпл-педів. Навпаки, новинка розвиває ідеї, закладені у раніше випущених моделях SPD-S та SPD-SX.

Зазначається, що новий пристрій аналогічний за базовими можливостями семпл-педу SPD-SX. Основні відмінності криються в дрібницях, причому нові функції з'явилися завдяки зворотному зв'язку від користувачів продукції Roland.

Зовні SPD-SX PRO практично ідентичний звичайному SPD-SX, якщо не брати до уваги збільшеного дисплея і можливості кастомізації підсвічування. Пристрій оснащується якісним дисплеєм діагоналлю 4,3 дюйми.

Компанія зазначає, що підсвічування та точність відображення інформації дозволять використовувати семпл-пед навіть у найскладніших світлових умовах. Для спрощення використання навколо кожного педа також додали LED-підсвічування з можливістю його налаштування.

Семпл-пед можна підключити до барабанної установки, додавши до ударних вісім додаткових інструментів або тригерів. Пристрій також отримав окремий вхід для хай-хета або педалі експресії.

Крім основного стереовиходу, SPD-SX PRO також отримав чотири прямі моновиходи. Доопрацювання зазнали й самі педи, чия чутливість стала вищою, а робота — точнішою.

Об'єм внутрішньої пам'яті педа був збільшений до 32 ГБ. У пам'яті пристрою зберігаються 1550 високоякісних семплів, об'єднаних в 200 наборів ударних. Семпли записані у форматі WAV із частотою дискретизації 48 кГц.

Новинка працює в парі з додатком-компаньйоном для Windows і macOS, що відкриває доступ до управління бібліотекою семплів, налаштування збережених наборів ударних і створення передустановок.

Пед також оснащується метрономом та 16-кроковим секвенсором. Користувачі можуть записувати виконання у реальному часі та призначати відтворення на педи.

Крім цього, семпл-пед отримав секцію ефектів. Ефекти можуть працювати в послідовному та паралельному режимі, а також у режимі сайдчейну.

Комментариев нет:

Отправить комментарий