четверг, 16 февраля 2023 г.

Clavia Nord Stage 4 - оновлена флагманська серія інструментів

Clavia представляє Nord Stage 4 - оновлена флагманська серія інструментів

Сьогодні Clavia оголосила про випуск Nord Stage 4. Ця остання версія флагманського інструменту компанії відрізняється абсолютно новим дизайном панелі з окремими світлодіодними фейдерами для кожного шару, першокласною клавіатурою з потрійним сенсором, секціями ефектів для кожного шару та сценою шару. функція, яка дозволяє користувачам легко перемикатися між двома різними налаштуваннями звуку. На додаток до оновленої функціональності, інструмент також оснащений новою бібліотекою пресетів, що містить готові до використання звуки фортепіано, синтезатора та органу. Доступні повнозважені 88- та 73-клавішні версії, а також модель Compact з 73-клавішною напівзваженою клавіатурою.

Фортепіано
Представлено розширений набір тембрів роялю, піаніно та електропіаніно з бібліотеки Nord Piano Library, а передові методи семплювання компанії гарантують, що патчі передають усі нюанси та характер справжніх інструментів. Додатковий реалізм забезпечується завдяки використанню технологій Advanced String Resonance та Dynamic Pedal Noise, двох процесів, унікальних для Nord.

Синтезатори
Вбудовані синтезаторні звуки працюють на движку Nord Wave 2 Synth Engine, при цьому інструмент може похвалитися трьома незалежними шарами і пропонує віртуальний аналоговий, заснований на семпла, FM і хвильовий синтез. Є широкий спектр звуків з Nord Sample Library, включаючи струнні, баси, хори, гітари та багато іншого, а обсяг пам'яті семплів, раніше доступний на Stage 3, був подвоєний. Ручне керування кількома параметрами доступне з верхньої панелі інструменту, а Stage 4 також має вбудований арпеджіатор із режимами Polyphonic, Gate та Pattern.

Органи
Включені нагороди симуляції Nord інструментів B3 Tonewheel, B3 Bass, Vox і Farfisa, а також дві різні моделі органу, а також присутній ефект Vintage Rotary Speaker з варіантами нормального або близького віртуального положення мікрофона. Фізичні регістри розміщені на верхній панелі для забезпечення ручного керування секцією органу інструменту та мають новий дизайн, у якому використовуються світлодіодні індикатори для покращеного візуального зворотного зв'язку.

Stage 4 оснащений новою потужною секцією ефектів, яка дозволяє налаштовувати окремі ефекти для кожного шару інструменту. Nord представив новий ефект Pump для імітації ефекту стиснення важкого бічного ланцюга, в той час як з'являються нові варіації існуючих ефектів. Процесори Delay, Amp та Modulation були оновлені, а ефект Reverb отримав нові типи Spring, Booth та Cathedral.

Комментариев нет:

Отправить комментарий