четверг, 11 августа 2022 г.

Sennheiser Momentum 4 Wireless - навушники з рекордним часом роботи без підзарядки

 

Sennheiser Momentum 4 Wireless - навушники з рекордним часом роботи без підзарядки

Німецький виробник аудіобладнання Sennheiser представив нові навушники преміум-класу Momentum 4 Wireless з шумозаглушенням, оновленим дизайном та рекордним часом роботи без підзарядки.

Sennheiser Momentum 4 Wireless отримали абсолютно новий дизайн, який робить їх більш схожими на Sony WH-1000XM5 і AirPods Max.

Родзинкою новинки є величезний час автономної роботи - Momentum 4 можуть забезпечити до 60 годин відтворення без заряджання, що майже вдвічі перевищує показники конкурентів, таких як Sony WH-1000XM5, Bose QuietComfort 45 і Apple AirPods Max.

Навушники зберегли 42-мм драйвери, які налаштовані на «блискучу динаміку, чіткість та музичність». У цьому поколінні Sennheiser також відмовилася від фізичних кнопок управління на користь жестів та тапів. Гарнітура підтримує кодеки AAC, SBC, aptX та aptX Adaptive. Крім того, Momentum 4 підтримує багатоточкове підключення, включаючи дротове аудіо USB-C.

Виробник також пропонує змінні амбушури зі штучної шкіри. На відміну від попередніх моделей нові навушники більше не складаються, але тепер вони поставляються з покращеним футляром з жорстким захистом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий