четверг, 11 августа 2022 г.

MOTU M2 та MOTU M4 - USB-C інтерфейси

MOTU M2 та MOTU M4 - USB-C інтерфейси

MOTU та їх бюджетні аудіоінтерфейси йдуть у ногу з часом: нові MOTU M2 та MOTU M4 обладнані роз'ємами USB-C, здатні давати моніторний сигнал без затримки та працювати з MIDI-пристроями. ЦАП/АЦП новим картам дісталися від старших моделей.

Нові девайси розраховані на домашні студії початківців, подкастерів та тих, хто пише аудіо на планшети та телефони. Конкурувати нові MOTU повинні з Focusrite Scarlett 2i2 / Focusrite 4i4 (3 покоління), Steinberg UR22C і Presonus Studio 24c/26c.

MOTU M2

Перший девайс — двоканальний: на фронтальній панелі знаходяться два комбіновані входи під мікрофони та джек на навушники, на задню виведені виходи TRS та RCA під монітори чи колонки. Для кожного входу передбачено фантомне живлення, а також регулятор гейну та перемикач моніторного сигналу. Рівні відображаються за допомогою LCD-індикації. Для MIDI-пристроїв є стандартні роз'єми In/Out. Блок живлення не потрібен, живлення від USB-С цілком достатньо.

MOTU M4

Ця модель має два додаткові входи TRS на задній панелі і ще одну пару виходів. У M4 передбачена ручка для того, щоб регулювати баланс між міксом та сигналом із входів.

Конвертери ESS Sabre32 Ultra
Обидва інтерфейси обладнані ЦАП ESS Sabre32 Ultra, які виробник ставить у дорожчі девайси. Максимальна частота семплювання становить 192 кГц. Динамічний діапазон вихідного сигналу заявлений на рівні 120 дБ, а рівень нелінійних спотворень на мікрофонних входах -129 дБн.

Фірмові драйвери дозволяють досягти кругової затримки 2.5 мс за частоти семплювання 96 кГц. Обидва інтерфейси працюють з платформами Windows (від 7-ї версії), macOS (10.11 та новіше) та iOS. У подарунок користувачу MOTU надає дистрибутиви MOTU Performer Lite, Ableton Live 10 Lite та 6 Гб лупів та семплів.


Читайте також:

Огляд MOTU M2 - двоканальний інтерфейс з якісним ЦАП ESS Sabre 32

Комментариев нет:

Отправить комментарий