пятница, 7 октября 2022 г.

Lewitt CONNECT 6 отримав DSP-процесор ефектів та можливість роботи з двома комп'ютерами одночасно

 Lewitt CONNECT 6 отримав DSP-процесор ефектів та можливість роботи з двома комп'ютерами одночасно

Аудіоінтерфейс також сумісний з iOS та Android і може заряджати підключені смартфони.

Lewitt представили перший USB-аудіоінтерфейс у власній лінійці продуктів - Lewitt CONNECT 6. Пристрій пропонує незвичайний дизайн, необхідний набір роз'ємів для підключення та вбудований DSP-процесор ефектів.

Для першого аудіоінтерфейсу було створено нестандартний незграбний дизайн. Незважаючи на яскравий зовнішній вигляд, здатний привернути увагу покупця, виробник не уточнює, наскільки таке рішення є ергономічним та зручним у роботі.

CONNECT 6 оснащується двома комбінованими мікрофонними/інструментальними входами XLR/TRS 1/4”. Входи працюють у зв'язці з підсилювачем Lewitt, що забезпечує посилення до 72 дБ. Інтерфейс також отримав входи AUX на роз'єм TRS 1/8″.

Відповідно до технічних характеристик пристрою, інтерфейс записує сигнал із частотою дискретизації до 96 кГц та розрядністю до 24 біт. Заявлений діапазон відтворюваних частот - від 20 до 20 000 Гц, еквівалентний рівень шуму - 133 дБВ, максимальний вхідний рівень - 6 дБВ.

Для підключення систем моніторингу передбачено дві пари лінійних виходів та два незалежні виходи на навушники на роз'ємах TRS 1/4”. Додатково інтерфейс отримав один стереовиход на роз'ємі TRS 1/8”.

Lewitt CONNECT 6 оснащується трьома роз'ємами USB-C. Перші два використовуються для підключення до комп'ютерів, ноутбуків, планшетів та смартфонів, тоді як третій порт призначений для живлення підключених пристроїв.

Як і у випадку з нещодавно анонсованою геймерською лінійкою M-GAME від M-Audio, CONNECT 6 здатний працювати з двома джерелами сигналу. Так, наприклад, можна працювати з двома ноутбуками на різних ОС або парою комп'ютер та планшет.

Зазначається, що звукова карта здатна працювати одразу з двома джерелами сигналу - наприклад, двома ноутбуками або парою комп'ютер та планшет. Згідно з заявою виробника, інтерфейс сумісний з операційними системами Windows, MacOS, iOS та Android.

Фронтальна панель пристрою позбавлена ​​елементів керування, якщо не рахувати великого регулятора, що обертається. Активація фантомного живлення, включення додаткових функцій та керування іншими функціями картки здійснюються через програмну контрольну панель, що встановлюється разом із драйверами CONNECT 6.

Головною особливістю аудіоінтерфейсу називають вбудований процесор DSP для обробки сигналу. Процесор керується через програмну контрольну панель. З її допомогою користувачі можуть маршрутизувати сигнали, працювати з віртуальними каналами, активувати лупбек, захоплювати аудіо з інших програм.


Панель дозволяє створити два паралельні мікси з різними налаштуваннями. При цьому кожен мікс може бути спрямований на власний пристрій виведення звуку: наприклад, можна створити окремий мікс для вокаліста під час запису.

Що стосується самих ефектів, DSP-процесор CONNECT 6 пропонує три обробки – компресор, експандер та еквалайзер. Ефекти працюють із нульовою затримкою та не навантажують процесор комп'ютера або підключеного мобільного пристрою.

Крім аудіоінтерфейсу та пари USB-кабелів, у комплекті з пристроєм поставляється три DAW від Steinberg - Cubasis LE для iOS та Android та Cubase LE для Windows та macOS.

Комментариев нет:

Отправить комментарий